Onze smaken doen u dromen. Plaats uw bestelling.

slide4.jpg
03 500 58 42

Verrassingsbrood, bedrijfsfeestjes en recepties
Ook catering voor feestjes en bedrijven

Bedrijfsfeestje gepland? Hapjes nodig voor een receptie? Of graag wat snacks en verse broodjes op uw tuinfeest? Denk dan eerst aan Carpe Diem, wij verwennen uw gezelschap maar al te graag met bijvoorbeeld verse schotels of verrassingsbrood uit Edegem

Catering aan huis of bedrijf 

Broodjes worden geserveerd op schotels en uiteraard mooi gepresenteerd en bij u afgeleverd. Deze lekkere broodjes worden ook belegd met onze speciallekes of een selectie naar keuze. Hebt u vragen, laat het ons weten. 

Assortiment hotelbroodjes en/of mini-sandwiches

  • Toe belegd per stuk : 1.40 €
  • Open belegd per stuk : 2.50 € 

Frans brood piccolo wit, bruin (13 cm), Walcorn Junior, Fitness 14 cm

  • Toe belegd per stuk : 2.00 €
  • Open belegd per stuk : 3.20 € 

Verrassingsbrood gevuld met 20 mini broodjes belegd met Carpe Diem specialiteiten.

  • Prijs per brood: 45.50 euro 

Feestjes tot 20 personen

Niet alleen bedrijven, maar ook als particulier kunt u dus een beroep doen op de catering van Carpe Diem. Wanneer u een verjaardagsfeestje, jubileum, babyborrel of ander evenement in het vooruitzicht heeft, aarzel niet om met Cindy Michielsen contact op te nemen. Voor kleine feestjes tot maximaal 20 personen is alles bespreekbaar. 

Als u opteert voor Carpe Diem, dan kiest u voor snelheid, de beste prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Kom en geniet van de ovenverse broodjes en verse lunchgerechten. Bel Carpe Diem in Edegem.

Verse producten

Gezellig kader

Ook catering!