Molenlei 51 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 58 42
Contacteer ons!
Contact old

5 soorten pasta en wekelijks seizoensgerichte suggestie's!

Ook aan de vegetariërs wordt gedacht!

Geen zin om te koken of gewoon geen tijd om achter de kookpotten te staan? Maar wél zin in een smakelijke en warme maaltijd? Bij Carpe Diem in Edegem heeft u onder meer keuze uit vijf soorten pasta en wekelijkse suggestie's. Uiteraard zelfgemaakt, met verse ingrediënten.

Met meer dan twintig jaar horecaervaring - waarvan ook een groot gedeelte in de keuken - weet Maxim hoe hij overheerlijke en smaakvolle gerechten moet klaarmaken. Koken is een passie die hij wilt overbrengen in de talloze huisbereide schotels, waaronder pasta’s, salades, verse soepen en andere snacks uit het vuistje.

Vegetarisch

Gezond en vers eten boordevol smaak, meer dan ooit gaat het over de tongen in de huiskamer. De vraag naar gezond eten zit in de lift. Op dat thema speelt Carpe Diem ook in met talloze vegetarische gerechten en salades.

Voor een snelle en smakelijke lunch kan u niet beter zijn dan bij Carpe Diem! Zo u wenst kan u de maaltijden ook komen afhalen. Een klein telefoontje vooraf zorgt voor een uiterst snelle afhandeling. Spring binnen bij de snackbar in Edegem en u zult verstelt staan van de overheerlijke gerechten!

Clikc+