Molenlei 51 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 58 42
Contacteer ons!
Contact old
Catering tot 75 personen

Catering voor zakenlunches!

Carpe Diem staat te popelen om de catering van uw bedrijfsfeestje- of receptie of ontbijtvergadering te verzorgen. Van warme tot koude buffetten over hapjes en verrassingsschotels. De broodjeszaak uit Edegem kan op elke situatie soepel inspelen en schikt zich naargelang uw wensen.

Uw meetings krijgen een boost door de aanwezigheid van vers en gezond eten. Dit komt de productiviteit en het verloop van uw werkvergadering ten goede. Smakelijk en voedzaam eten als ijsbreker bij stevige onderhandelingen.

Alles is mogelijk in overleg. Steeds één dag op voorhand te bestellen! 
Broodjes worden geserveerd op schotels en uiteraard mooi gepresenteerd en bij u afgeleverd. Deze lekkere broodjes worden ook belegd met onze specials of een selectie naar keuze. Hebt u vragen, laat het ons weten! 

Assortiment hotelbroodjes en/of mini-sandwiches 
Toe belegd per stuk : €1.60
Open belegd per stuk : €2.50

Frans brood piccolo wit, bruin (22 cm), Walcorn Junior, Fitness 14 cm
Toe belegd per stuk : 2.20 €
Open belegd per stuk : 3.50 €

Feestjes tot 100 personen

Niet alleen bedrijven, maar ook de ‘gewone mens’ kan beroep doen op de catering van Carpe Diem. Wanneer u een verjaardagsfeestje, jubileum, babyborrel of ander evenement in het voorzicht heeft, aarzel niet om met Maxim Derks contact op te nemen. Voor een evenement tot maximaal 100 personen is alles bespreekbaar.

Als u opteert voor Carpe Diem, dan kiest u voor snelheid, de beste prijs-kwaliteitverhouding en een ruim assortiment. Kom en geniet van de ovenverse broodjes en verse lunchgerechten. Bel Carpe Diem in Edegem!

Clikc+